Over ons

Over ons

VDO Schuttingbouw Nuenen is een gespecialiseerd bedrijf in schuttingen en tuinpoorten. Dat heeft alleen maar voordelen. Wij geven al onze aandacht aan schuttingen, kunnen scherp inkopen en onze vakmensen zijn alléén maar bezig met het plaatsen van schuttingen.

Voor u als klant betekent dat, dat u er zeker van kunt zijn dat de schutting door vakmensen wordt geplaatst en dat u een scherpe prijs betaalt. De aller goedkoopste zullen wij nooit zijn want wij doen geen concessies aan de kwaliteit van het materiaal.

Zo is al ons hout FSC- gecertificeerd en onder hoge druk geïmpregneerd met een KOMO-gecertificeerd impregneermiddel. Onze planken zijn altijd min. 1,6cm dik.

Naast het plaatsen van schuttingen kunnen wij ook het verwijderen van bestaande erfafscheidingen verzorgen. Mocht het gaan om het verwijderen van grote hagen of bomen/boomstronken dan kunnen we desgewenst een met ons samenwerkend grondverzetbedrijf inschakelen.

Open, eerlijk en kwaliteit zijn onze kernwoorden. Onze beste reclame bent u immers.

Schutting laten plaatsen in Eindhoven, Tilburg, Breda, Utrecht, Amsterdam, Den Bosch of Rotterdam? Geen probleem! Ook plaatsen wij uw schutting in Nijmegen, Maastricht, Den Haag, Almere en de rest van Nederland en Belgie. 
 

Uw schutting leverancier in Noord Brabant, Limburg, Utrecht, Gelderland, Noord Holland, Zuid Holland, Zeeland, Overijsel, Friesland, Flevoland en Drenthe.