Douglas schutting

Douglas schutting laten plaatsen? Een goede keus!
 

Wat is Douglas hout? 

Douglas hout is een houtsoort met een warme, roze-achtige kleur. Het hout komt van de Douglasspar uit het Duitse Zwarte Woud en gaat onbehandeld ongeveer 15 a 20 jaar mee. Douglas hout wordt in Duitsland en Oostenrijk al jarenlang gebruikt. In Nederland is Douglas hout sinds een aantal jaar een veel voorkomende houtstoort in de hout- en schuttingbouw. Wij werken uitsluitend met een zeer goede kwaliteit Douglas hout. Daarbij is Douglas hout erg duurzaam met duurzaamheidsklasse 2!


A-KWALITEIT DOUGLAS BOUWSYSTEMEN HOUT / BETON

21 planks Douglas scherm met afdekkap (dakjesvorm) en beugellatten (bedekken schermbeugels) i.c.m. een antraciet betonpaal met diamantkop en antraciet onderplaat €140,- pm1 incl. plaatsing en btw.

23 planks Douglas scherm met afdekkap (dakjesvorm) en beugellatten (bedekken schermbeugels) i.c.m. een antraciet betonpaal met diamantkop en antraciet onderplaat €145,- pm1 incl. plaatsing en btw.

Palen hebben een diamantkop en zijn geheel glad. De bijbehorende betonplaten zijn dubbelzijdig glad. Palen zijn ook verkrijgbaar met afgeronde kop. Ook kunnen we u grijze betonpalen en betonplaten aanbieden i.p.v. antraciet.

Betonpalen worden aangestort met betonmortel. Schermen worden voorzien van beugellatten en afdekkappen.

Tuinpoorten op stalen frame leverbaar in verschillende maten. Standaard maten zijn 100cm (€450,-) en 120cm (€500,-) breed bij 195cm hoog. Tuinpoorten worden geheel afgemonteerd incl. kozijn, slotset, scharnierwerk en btw.
 

VOOR EEN SCHERPE OFFERTE OP MAAT KUNT U ONS MAILEN, BELLEN OF EEN AANVRAAG INDIENEN VIA HET KOPJE OFFERTE AANVRAGEN.

LEVERT EN PLAATST UW SCHUTTING EN TUINPOORT BINNEN 4 WEKEN !
 

LEVERT OOK LOSSE MATERIALEN T.B.V. ZELFBOUW. PRIJZEN WORDEN OP AANVRAAG WEERGEGEVEN.