Douglas schutting laten plaatsen?

Douglas schutting laten plaatsen? Een goede keus!
 
Hardloper in ons assortiment: Douglas schutting, 21 of 23 planks in combinatie met een antraciet betonpaal en betonplaat.
 

Wat is Douglas hout? En waarom douglas hout en geen "red class wood"?

Douglas hout is een houtsoort met een warme, roze-achtige kleur. Het hout komt van de Douglasspar uit het Duitse Zwarte Woud en gaat onbehandeld ongeveer 15 a 20 jaar mee. Douglas hout wordt in Duitsland en Oostenrijk al jarenlang gebruikt. In Nederland is Douglas hout sinds een aantal jaar een veel voorkomende houtstoort in de schuttingbouw. Wij werken uitsluitend met een zeer goede kwaliteit Douglas hout! Sinds enige tijd wordt er op de Houtmarkt een "nieuwe houtsoort" aangeboden als vervanger van Douglas hout. Dit vanwege het feit dat er schaarste is en dus moeilijk aan te komen. Echter hebben wij vaste leveranciers die ons met zekerheid en regelmaat kunnen bevoorraden. Douglas hout is absoluut niet te vergelijken met "red class wood". Sterker nog; red class wood is niet meer dan oranje/rood geïmpregneerd Grenen hout. 


HERFST AANBIEDING A-KWALITEIT DOUGLAS

19 planks Douglas scherm met afdekkap en beugellaten i.c.m. een antraciet betonpaal en onderplaat a €135,- pm1 incl. plaatsing en btw.

21 planks Douglas scherm met afdekkap en beugellatten i.c.m. een antraciet betonpaal en onderplaat a €140,- pm1 incl. plaatsing en btw.

23 planks Douglas scherm met afdekkap en beugellatten i.c.m. een antraciet betonpaal en onderplaat a €145,- pm1 incl. plaatsing en btw.

Palen hebben een afgeronde kop. Palen zijn ook verkrijgbaar met diamantkop of platte kop. 

Betonpalen worden aangestort met betonmortel!

Tuinpoort op stalen frame van 100x195cm compleet afgemonteerd a €440,- incl. plaatsing en btw. Andere poortmaten zijn ook leverbaar.

Prijzen losse schermen 180x180cm Douglas A-Kwaliteit

19 planks         €110,- incl. btw

21 planks         €115,- incl. btw

23 planks         €120,- incl. btw

Afdekkap          €17,50 incl. btw

Afdeklat plat      €15,- incl. btw

Afmeting Douglas planken:1,6 / 1,7x14x180cm

Tuinpoort op stalen frame van 100x195cm compleet a €295,-. incl. btw, excl. montage. (incl. kozijn en hang- sluitwerk)

Douglas schutting laten plaatsen? Wij plaatsen Douglas schuttingen al vanaf €135,- pm1.

Douglas poort laten plaatsen? Wij plaatsen Douglas tuinpoorten al vanaf €440,- per stuk.

 

UIT VOORRAAD LEVERBAAR OP = OP GROOT TEKORT AAN DOUGLAS HOUT OP NEDERLANDSE MARKT!! OP = OP WIJ HEBBEN HET WEL OP VOORRAAD!!